Intervju za novine Blic

Intervju za novine Blic

Ana je dala intervju za srpske novine Blic za vreme Fed kupa u Zagrebu. Ani su postavljena neka maštovita pitanja i tako je članak dobio originalan naslov:

Ana Ivanović otkriva detalje iz njenog privatnog života za novine Blic

Majstor za palačinke

Author: T. Dragojevic | 30.04.2008 - 00:11

Ana Ivanović je druga teniserka sveta, a po broju datih intervjua i interesovanju medija, domaćih i stranih, možda je već prva. A među morem pitanja na koja je Ana odgovarala tokom profesionalne karijere, mi smo pokušali da pronađemo bar tri koja joj do sada nisu postavljena, ali i da ustanovimo kakav apetit ima 20-godišnja devojka od 186 centimetara.

Podsećanja radi, ona je nedavno izjavila da je pojela 15 banana u toku meča sa Monikom Nikulesku na kvalifikacionom turniru Fed kupa u Budimpešti.
- Ne mogu da pojedem baš toliko banana, to sam više rekla kroz šalu. Istina je da sam pojela tri - rekla je Ana za „Blic“.
A koliko palačinki možete da pojedete?
- Jednu!
E, to vam ne verujem!
- Ozbiljno, tako je. Kada sam u Beogradu, obavezno odem do „Pinokija“, a tamo su palačinke ogromne. Pravim ih i ja kada sam kod kuće, moj brat ih obožava, a tada smažem tri. Ovoooliiikeee (pokazuje rukama).
Da ste kapetan broda, gde biste otplovili sa svojom posadom?
- U Australiju, odmah! Definitivno, to posle Srbije jeste moja omiljena zemlja, tamo bih mogla da živim. U Australiji imam rođake, ljudi su opušteni, mogu da surfujem koliko želim i uvek se odlično provedem - u jednom dahu je odgovorila Ivanovićeva.
Glumac Venvort Miler ili Majkl Skofild iz serije „Bekstvo iz zatvora“ poželeo je da vas upozna, nakon što ste izjavili da je on vaš idealan muškarac?
- Pročitala sam to u novinama, ali ne znam koliko je to istina, jer i sami znate da se neke informacije kasnije pokažu netačnim. Ono u šta sam sigurna jeste da mnoge devojke samo zbog njega pomno prate tu seriju i sve oko nje.
Poslednji put u šopingu ste bili u...
- Majamiju. Krivo mi je što nisam bila u kupovini u Zagrebu, primetila sam da imaju zanimljive radnje. Glavni grad Hrvatske je sličan našem Beogradu, samo što imaju mnogo bolje tramvaje, stvarno ni bilo lepo da i mi imamo takav gradski prevoz. U Majamiju sam uzela zanimljive stvarčice, pantalone, majice i slično.
Kada kreće reklama za šoping centar „Zira“?
- Trebalo bi se premijerno prikaže za vreme Rolan Garosa ili Vimbldona. Uvek su te aktivnosti terena zanimljive i moram reći da mi je bilo vrlo zanimljivo.
Toliko da postanete i glumica?
- A, ne, ne verujem da će se to dogoditi. Ipak je najbolje da se držim tenisa - kategorično odmahajući rukama (opet) rekla je Ana Ivanović.

Fotografija: Manuela Davies /doubleXposure.com